<

Не очікували що візьмуть участь стільки дітей: у селі громади Володимира відсвяткували Хелловін

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 1.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2780
/ Коментарі відсутні

30-го жовтня у селі Вощатин відсвяткували Хелловін. Багато сімей підійшли до свята креативно та власноруч підготували цікаві костюми і грим. Конкурс на найкращий образ ще триває.

До свята підготувалися 23 дитини із села, власноруч з батьками створювали костюми та наносили тематичний грим. Організаторка свята, завідувачка сільським клубом Оксана Ключук розповіла БУГу, що не очікувала такої кількості дітей. Вони перевтілювались у тематичні образи: привидів, мертвої нареченої, монстрів, кажана, відьом, тощо.

Під час святкування проводили квест на дворі “Найстрашніша пригода”. Ще досі триває голосування за найхимерніший костюм у вайбер-чаті. Переможця оберуть 1-го листопада о 22 годині вечора.

Також організатори власноруч змайстрували тематичну фотозону. У її створені, Оксані допомагала Ольга Крижановська.

Попри безліч домашніх клопотів, діти дуже хотіли, просили і чекали на це свято. Тому жінки не змогли їм відмовити і організували молодому поколінню Вощатина незабутнє дійство.

“Одна мама, Оленка Карабась, прийшла з чотирма дітьми. В неї три хлопці і маленька дівчинка. Вони були тематично одягненні. Мама напевно їх цілий день збирала, всі такі класні”, – ділиться враженнями Оксана Ключук.

Всі учасники дуже старались і тепер всі голосують та з нетерпінням чекають на переможця. Який отримає заохочувальний приз.

Читайте також: У селі Гряди Нововолинської громади святкували Хелловін




2 Травня, Четвер