<

Настоятель УПЦ мп у Володимирі ймовірно збрехав про погіршення стану здоров’я у суді та засвітився на панахиді у Клімчука

10:45 | 4.09.2024 / Володимир / /
Перегляди
2054
/ Коментарі відсутні

3-го вересня у Господарському суді Волинської області мало відбутись перше судове засідання по справі виселення релігійної громади УПЦ московського патріархату із комплексу споруд Успенського собору у Володимирі. Однак засідання перенесли, бо відповідач, в особі митрополита Володимира, не прибув у суд, надавши довідку про погіршення стану здоров’я. Хоча в той самий час владика правив панахиду на могилі покійного Бориса Клімчука.

Фотографії з панахиди до 10-ої річниці від дня смерті Клімчука Бориса – колишнього голови Волинської ОДА, де був присутній митрополит Володимир Мельник, опублікували на сторінці Володимир-Волинської єпархії УПЦ мп 3-го вересня.

“Митрополит Володимир вшанував молитвою памʼять спочилого голови Волинської обласної адміністрації…

Владика Володимир з особливим молитовним шануванням береже памʼять про Бориса Петровича, як християнина і людини, що за високими посадами і чималими спокусами, не втратила честі, порядності і віри”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, 3-го вересня у Господарському суді Волинської області мало відбутись перше судове засідання по справі виселення релігійної громади УПЦ московського патріархату із комплексу споруд Успенського собору у Володимирі.

Cправу перенесли через те, що не з’явився відповідач – настоятель Володимир-Волинської єпархії УПЦ мп митрополит Володимир. Він подав довідку про погіршення стану здоров’я. Тож судове засідання перенесли на 17-те вересня.

Як і прогнозувалося, справу про виселення УПЦ мп із Успенського собору єпархія буде максимально затягувати, що вже й робить, не відвідуючі судові засідання, надаючи “липові” довідки та придумуючи інші причини, щоб якнайдовше лишатися у приміщенні Успенського собору. Хоча з 1-го липня, після закінчення договору оренди, уже не мають на це законного права.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок