<

Наприкінці серпня у Володимирі пройде благодійний ярмарок: триває збір книжок

14:51 | 3.08.2024 / Володимир / , /
Перегляди
573
/ Коментарі відсутні

31-го серпня у Володимирі на валах городища пройде благодійний книжковий ярмарок «Книга за життя». Наразі триває збір книжок.

Книжковий ярмарок – це можливість в одному місці і за дуже короткий час придбати книжки, допомогти бійцям та кайфанути від чудової музики та людей. Відгукується одна з організаторок Ольга Жигунова.

Наразі триває збір книг. Мешканці Володимира можуть приносити книги у Державний історико-культурний заповідник “Стародавній Володимир”, книгарню Є, редакцію газети “Слово правди”.

“Наші ярмарки набули більше емоційності. Повномасштабна війна загострила відчуття важливості не лише чути й споживати свою культуру, а й узагалі користатись можливостями зустрічей. Усім, кому хочеться чути своє, бути серед своїх, обійматися, робити фото на згадку, просто мусово сюди завітати. Люди, спраглі живого спілкування, обов’язково отримають задоволення від подібного дозвілля”, – йдеться у повідомленні.

Проходитиме ярмарок у неймовірно затишній атмосфері на валах городища.

На гостей чекають книги різноманітних жанрів за доступною ціною, виставка майстрів, що створюють прекрасне руками, смачна їжа та напої, безліч несподіванок і сюрпризів. Плов та літні коктейлі від команди Державний історико-культурний заповідник “Стародавній Володимир”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок