<

Найпроблемніше перехрестя – у центрі: цього року у громаді Володимира трапилось майже 100 ДТП

15:05 | 4.10.2024 / Володимир / /
Перегляди
501
/ Коментарі відсутні

За неповний 2024 рік на території громади Володимира було зафіксовано 95 ДТП. Найбільш проблемним у місті є перехрестя вулиць Данила Галицького та Ковельської, на якому планували зробити круговий рух.

Про це розповів 3-го жовтня на черговій комісії ТЕБ та НС старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Володимирського РВ поліції Миколу Дмитрука, — повідомляють на сайті міста.

Він поінформував про стан безпеки на автошляхах громади та заходи для його покращення. Представник поліції зазначив, що у цьому році на території громади було зафіксовано 95 ДТП. Найбільш проблемним у місті є перехрестя вулиць Данила Галицького та Ковельської, адже саме тут найчастіше трапляються аварії. Є проблема у Володимирі і з порушенням правил дорожнього руху водіями мототранспорту.

Міський голова Ігор Пальонка зауважив, що питання гучної їзди на мотоциклах у вечірній час порушувалось на зустрічі із членами загиблих захисників, тож міська рада підготувала лист до патрульної поліції щодо запровадження у Володимирі мотопатрулів, як це роблять в інших містах, до прикладу, на Рівненщині.

Щодо проблемного перехрестя у центрі міста очільник громади запропонував також звернутись до патрульної поліції з проханням розглянути можливість організувати там тимчасовий рух по кільцю, позаяк держава поки що не фінансуватиме уже готовий проєкт облаштування кільця.

Читайте також:

Показали схему облаштування кругового руху на центральному перехресті Володимира

Також мер звернув увагу на проблему перевищення швидкості автомобілями, які в’їжджають у Володимир зі сторони Луцька. Тож в районі ліцею №5 варто встановити камеру, яка фіксуватиме швидкість автомобілів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Жовтня, П’ятниця