<

На місці пориву у Володимирі замінюють труби: водіїв просять об’їжджати ділянку, мешканців попереджають про відключення води

09:11 | 26.07.2024 / Володимир / , /
Перегляди
394
/ Коментарі відсутні

Днями у Володимирі трапилась низка поривів, у результаті яких майже половина міста залишилась без водопостачання. У зв’язку із цим 26-го липня з 9.00 год будуть проводитись аварійно-відновлювальні роботи по заміні труб на відрізку дороги вул. Чорновола – Шухевича – Князя Олега.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці КП “Володимирводоканал”

Через це буде змінений рух автотранспорту. Доїзд із вул. Луцької пролягатиме через вул. Привокзальну до повороту на Князя Олега (біля «Гербор-Холдинг») та до повороту на Острівок.

Комунальники попереджають, упродовж цього часу не буде води. Це стосується тих людей, які проживають на вулицях Шухевича, Князя Олега, Чорновола та усіх до них прилеглих.

Допоки триває ремонт водогону, мешканцям організували доставку технічної води. Набрати її можна найближчими годинами по вул. Шахтарській (біля п’ятиповерхівки) та Шухевича, 102 (пятиповерхівка).

“На жаль, ситуація цього тижня з водопостачанням не досить приємна. Маємо одночасно кілька поривів, у ліквідації яких задіяні усі аварійні бригади. Хлопці працюють понаднормово, а з понеділка на вівторок працювали до 5 ранку“, – йдеться у дописі.

Працівники водоканалу просять: замість обурень та прокльонів на їхню адресу – слова подяки, або ліпше промовчати. Мережі прокладались кілька десятків років тому. У якому вони стані – не важко здогадатись. Також ніхто не знає, коли і де прорве. Утім хлопці точно знають, коли і куди їм потрібно їхати, аби ліквідувати аварійну ситуацію. І роблять це негайно, які тільки отримують інформацію про порив.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота