<

На благодійному книжковому ярмарку у Володимирі назбирали понад 35 тис. грн на потреби ЗСУ

08:47 | 3.09.2024 / Володимир / , /
Перегляди
277
/ Коментарі відсутні

В останні дні серпня на валах городища у Володимирі мешканці та гості зібралися на благодійний книжковий ярмарок, де збирали кошти для військовослужбовців.

Володимирські вали городища – неймовірна локація, що додала особливої атмосфери заходу. Також гарного настрою додавали відвідувачів книжкового ярмарку жива музика від інструментального ансамблю “Секвенція”, виступу драйвових ” Сотників”, бадьорі пісні Дмитра Терьохіна та виступи вихованців та викладачів музиної школи.

Одна з оргінзаторок дійства та волонтерка Ольга Жигунова повідомила, що на благодійному ярмарку вдалося зібрати 35 362 грн, кошти підуть на виготовлення дронів місцевою БФ “Форпост”.

“Утекти якомога далі від війни неможливо навіть у відносно спокійних містах, оскільки вона – невід’ємна частина і для тих, хто залишився в тилу. Тобто ми, дорослі і свідомі, маємо дбати про тих, хто на війні. Ярмарки- це завжди атмосфера, попри всі але. Такі події зводять із людьми , які носять сонце в собі, завдяки яким світ починається спочатку.І завдяки нашим ЗСУ життя починається знову кожного дня”, – додала організаторка.

Також до організації долучилися Державний історико-культурний заповідник “Стародавній Володимир”. Маленькі творчі ентузіасти із Figli Migli, місцева авторка Віталіна Макарик, психологиня Олена Токарєва та інші активні мешканці Володимира.

Також до благодійного заходу долучилася Володимир-Волинська птахофабрика, яка передала 5 тисяч грн на потреби ЗСУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Вересня, Неділя