<

Мешканцям Володимира подали воду з нового водогону

22:03 | 15.08.2024 / Володимир / , /
Перегляди
720
/ Коментарі відсутні

14-го серпня 24 абонентам на вулиці Василя Стуса у Володимирі, де прокладали новий водогін, уже подали холодну воду.

Хід робіт оглянув міський голова Ігор Пальонка, який перевірив процес підключення абонентів до послуг холодного водопостачання. 

«Сьогодні маємо приємну нагоду бачити, як вода централізовано надходить у домівки людей. На жаль, процес трохи затягнувся через пориви у місті, тому водоканал був змушений перервати будівництво і швидкість робіт була трохи зменшена. Але сьогодні вони продовжуються й незабаром усі мешканці даного мікрорайону матимуть якісну питну воду», – зазначив Ігор Пальонка і принагідно подякував працівникам водоканалу за оперативність під час ліквідації нещодавньої аварійної ситуації на вулиці Генерала Шухевича та за щоденну фахову роботу кожного.

Нагадаємо, КП «Володимирводоканал» власними силами продовжує будівництво нового водогону, протяжністю 2,6 км. Він пролягатиме через вулиці С.Фуги, Українську та Братковського. Наразі збудували 1,5 км водопроводу, до нього під’єднали 74 будинки. Уже зроблені роботи на Степана Фуги. Тривають – на вулиці Українській. На черзі – вулиця Олександра Олеся.

Виконання такого проєкту, обійшлися у приблизно 2 млн грн, а якби його реалізовував підрядник, то вартість становила б орієнтовно 7 млн грн. У зв’язку з тим, що раніше за кошти громади було закуплено необхідну техніку, працівники Володимирводоканалу самі виконують усі роботи, економлячи близько 5 млн грн міського бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок