<

Маленьких володимирчан привітали з Днем захисту дітей

07:15 | 31.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
358
/ Коментарі відсутні

30-го травня у культурно-мистецькому центрі у Володимирі відбулося вручення грошових подарунків та солодощів 138 дітям, що належать до таких пільгових категорій як діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих й померлих військовослужбовців.

73-х дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування з прийдешнім Днем захисту дітей привітав міський голова Ігор Пальонка, повідомляють на сайті міста.

“Передаю вітання від командирів 14-ї та 100-ї бригад, які під час особистого спілкування щоразу наголошують, наскільки наших захисників надихають дитячі малюнки, листівки та ті речі, які вони роблять, аби зібрати кошти для ЗСУ. Саме для вас, дорогі діти, у першу чергу, стараються наші бійці, які боронять рідну державу від ворога. Тож будьмо вдячні за цей подвиг, завдяки якому ви маєте змогу зростати у мирі на рідній землі. Міцного вам здоров’я, Божої ласки та щасливого й радісного дитинства”, – зазначив мер міста.

Кожній дитині був вручений пакунок із солодощами та грошовий подарунок. Додаткову фінансову підтримку отримали діти із вищезазначених категорій, які цього року є випускниками 9-11-х класів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота
27 Вересня, П’ятниця