<

Майже 10 млн грн виділили для військових з бюджету Володимира

17:16 | 26.04.2024 / Володимир /
Перегляди
244
/ Коментарі відсутні

У Володимирі для потреб військовослужбовців з міського бюджету виділили 9,6 млн грн. 27 млн на будівництво ППД для 100 бригади не погодили.

Відповідне рішення прийняли на засіданні 33 позачергової сесії міської ради 26-го квітня.

Відтак, за проханнями командирів військових частин 4949, 0693 та 9938, з бюджету громади виділили 2,6 млн грн. Також передбачили 7 млн грн на потреби 6-го прикордонного загону.

Також депутати підтримали передачу обладнання на суму 9,5 млн грн – 74 «мавіків», 20 РЕБ та 14 шин, на яке виділялися кошти раніше.

Найбільш дискусійним було питання щодо виділення 27 млн грн на ремонт ППД для 100 бригади тероборони. Перед депутатами виступав представник командира даної військової частини, який намагався переконати присутніх у необхідності облаштування пункту дислокації, щоб військові мали куди повертатися. Тим більше, що кошти на ці потреби були виділені ще минулого року, однак, через те, що їх не встигли освоїти, вони повернулися до міського бюджету.

Проте депутати висловили позицію, що у даний час і з обмеженим ресурсом, коли забрали з міського бюджету надходження від військового ПДФО, вони готові виділяти кошти не на ремонти, а виключно на засоби ведення війни. В результаті тривалих обговорень, було вирішено зарезервувати 27 млн за 100 бригадою, представнику доручили змінити запит від військової частини на більш нагальні потреби для військових.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Червня, Вівторок
24 Червня, Понеділок