<

Красуня БУГу: фітнес-тренерка Анастасія Марчук з Володимира

17:00 | 12.09.2024 / Володимир / /
Перегляди
3414
/ Коментарі відсутні

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із 22-річною Анастасією Марчук з Володимира, яка, не зважаючи на юний вік, половину свого життя присвятила спорту.

Анастасія Марчук проживає у стародавньому місті Володимир. Ще з малечку дівчина почала займатись художньою гімнастикою. Після тринадцяти років у гімнастиці, спортсменка перейшла у сферу фітнесу.

Нині героїня рубрики понад три роки працює тренером із силових тренувань та стретчингу у спортивному комплексі «RealFіt». До цього дівчина також працювала тренером у хореографічній школі, де викладала класичну хореографію та стретчинг діткам від 4 до 14 років.

“На мою думку це не правильно, коли людина виконує не улюблену роботу. Любов до спорту у мене закладене з дитинства, тому будь-яка діяльність у цій сфері приносить мені колосальне задоволення”, – розповідає красуня.

Попри щільний графік роботи тренером, дівчина розвивається у сфері відеозйомки. Анастасія любить фільмувати яскраві моменти через обʼєктив такими, які вони є – живими, кінематографічними.

“Так, у мене є хобі, яке я зараз активно розвиваю — це відеозйомка. Отримую задоволення від процесу, кайфую від монтування відео. Отримую від багатьох людей компліменти за свої роботи, тому вирішила цю справу розвивати й надалі”, – відповідає Анастасія.

Тому у вільний від роботи час дівчина йде на прогулянку з камерою, аби розвивати свої навички та займатись улюбленою справою, яка надихає. Також, на думку Анастасії, ідеальний варіант проведення вільного часу — біг на стадіоні.

Головне правило, яким у житті керується героїня рубрики: «Я — сама творець свого життя, тому я буду робити для себе все найкраще та насичувати усі моменти яскравими спогадами».

“Я завжди намагаюсь кудись поїхати, подорожувати, аби бути вмотивованою та наповненою з середини цими моментами”, – додає тренерка.

Для догляду за зовнішнім виглядом красуня виділяє основну звичку — пити багато води. Тому радить дотримуватись цього правила, адже вода — це наш еліксир молодості, яка допомагає згладжувати шкіру, поліпшує обмінно-очищувальні процеси та забезпечує неймовірний приплив сил.

«Любити себе та ставити себе на перше місце», – закликає дівчат героїня нашої рубрики.

“Ми у себе одні, буде дуже дивно коли ми проживаємо життя, втомлюючи себе справами та клопотами, які не приносять ніякого задоволення, а тільки витрачають наш ресурс та здоровʼя”, – зазначає Анастасія.

Дівчина щаслива, адже має можливість подорожувати. Активний спосіб життя надає їй енергії та мотивації.

“Я справді щаслива! В цьому мені допомогли подорожі. Активно подорожувати я почала недавно, коли змогла себе повністю забезпечувати. Люблю відкривати для себе саме цікаві, могутні краєвиди та пейзажі світу.

Одне з найкращих що я бачила — це Доломітові Альпи, які знаходяться на півночі Італії. Місце, де справді відбулася трансформація організму та мислення. Недавно відкрила для себе Чорногорію. Море — місце нескінченних приємних думок. В таких місцях розумію, для чого потрібно жити! Ще раз повторюсь: наповнювати своє життя!”, – відповідає красуня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Вересня, Вівторок