Чим частували гостей на п’ятому гастрономічному фестивалі «Смаковиця по-володимирськи»
19-го вересня у Володимирі відбувся п’ятий гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи». Цьогорічна тема заходу – млинці з різними начиками та страви з ними.
Попри дощову погоду, у парку “Слов’янский” зібралося чимало люду. Гості робили фото на тематичних фотозонах, підспівували місцевим ансамблям, дегустустували різні страви: від плову та млинців до меду і глінтвейну.
Свято, не дивлячись на дощову погоду, вдалося.
Для відвідувачів “Смаковиці” готували страви як студенти місцевих коледжів, так і професійні кухарі.
Майстри з інших міст продавали свої вироби.
Зірками фестивалю, які готували млинці, були Костянтин Грубич та Володимир Юрін. Все приготоване можна було продегустувати.
Учасник “Майстер-шефу” дивував італійськими млинцями з в’яленим м’ясом та динею всередині.
До уваги читачів БУГу, фотозвіт “Смаковиці по-володимирськи 2021”