<

Чутки над БУГом: що робив Добкін у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:04 | 25.09.2018 / Володимир / /
Перегляди
14
/ коментарів 9

З інсайдерських джерел інтернет-виданню «БУГ» стало відомо, що у Володимирі-Волинському побував народний депутат України Михайло Добкін. Він вирішує свої питання бізнесу в  регіоні, а при підготовці до майбутніх виборів, як кандидат в президенти, хоче отримати підтримку УПЦ Московського Патріархату.

Добкін побував на Володимир-Волинській птахофабриці та в Зимненському монастирі. За інформацією інсайдера, нардеп вирішує питання можливої своєї підтримки від УПЦ МП на майбутніх виборах Президента України.

Михайло Добкін – колишній регіонал. Був в партії “Опозиційний блок”, та в лютому цього року створив свою партію “Християнські соціалісти”.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 9
  1. Вин вирішив розібратись, що то за нова мода на сімейні коаліції у місті, між колишніми регіоналками і Свободівцями районних масштабів почали створюватись!!!

  2. Те що МП -це Кремлівсько- кацапська секта ,вже давно відомо і в Ворлодимирі фанатів цієі ФСБешноі структури є дуже багато .Зимненський монастир теж належить до цих “праведників “,недаром сюди зліталися як мухи на лайно ,всі президенти і інші владці ,які фінвансувалися Кремлем .

  3. Що ця наволоч геть страх втратила?
    Особисто я добре пам’ятаю як воно розкрило свою ватну гнидяцьку сутність

  4. хе-хе, приємно читати коментарії, але… “настоящих буйніх мало… вот і нету вожаков ! ” більше драйву, більше !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота