<

Частіші випадки підробки документів та менше крадіжок: володимирська прокуратура прозвітувала за півріччя роботи

15:23 | 28.09.2024 / Володимир / , /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

На сесії Володимирської районної ради, яка відбулася 27-го вересня, окружна прокуратура прозвітувала за півріччя роботи. Порівняли кількість кримінальних злочинів з першим півріччям 2023 року.

Про це проінформував голова Володимирської окружної прокуратури Ігор Філімонюк.

У порівнянні з першим півріччям 2023 року у Володимирському районі, зменшилась кількість умисних вбивств від трьох до одного. Однак були помічені випадки спроби сексуальної експлуатації двох малолітніх осіб, хлопчика і дівчинки. Скоротилася кількість крадіжок з 321 до 176.

Збільшилась кількість злочинів у сфері службової діяльності з 29 до 45, службових підроблень з 15 до 22, хабарництва з 10 до 20-ти.

У 3,5 раза збільшилась кількість кримінальних правопорушень з обігу наркотичних та психотропних речовин з 63 до 223.

Було затримано троє чоловіків призовного віку, які хотіли незаконно перетнути кордон республіки Польща, за що заплатили співучаснику 38500 доларів США. Ще один знаходиться у розшуку. Також проводиться досудове розслідування 103 випадків підробки документів із ціллю незаконного перетину кордону.

Під розглядом суду знаходиться директор одного з колективних підприємств, який привласнив 64, 5 тис. коштів, виділених з місцевого бюджету на ремонт комунального закладу дошкільної освіти. Також до окружної прокуратури був спрямований обвинувальний акт на підприємця, який виконуючи ремонт одного з басейнів району, шляхом завищення вартості та об’єму робіт, привласнив державних коштів на 87 тис. грн.

Помічені випадки незаконної вирубки та перевезення лісу, що спричинило матеріальну шкоду на суму 90 тис. грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота