<

Благодійний концерт від Kozak System: у Володимирі зустріли патріотичний рок-гурт 

20:20 | 14.07.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
964
/ Коментарі відсутні

13-го липня древній та водночас вічно молодий Володимир відзначає 1036 рік з часу першої писемної згадки. З нагоди Дня міста на головній сцені в парку «Слов’янський» з благодійним концертом виступили відомий рок-гурт «Kozak system».

У Володимир завітав рок-гурт «Kozak system» з благодійним концертом на підтримку ЗСУ. Мешканці та гості міста радо зустріли виконавців популярних українських пісень та долучились до збору коштів.

Kozak System виконали відомі українські пісні – «5 хвилин», «Азов-Сталь», «Херсон», «Хто, як не ти» та інші хіти, які підспівували відвідувачі благодійного заходу. Під час проведення концерту тривав збір коштів на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, цього року місто відзначає свої іменини на два тижні раніше. Це пов’язано з переходом на новоюліанський церковний календар, у зв’язку з чим день Святого Володимира тепер відзначається не 28-го, а 15-го липня. Фоторепортаж з проведення заходів можна переглянути за посиланням.

Шалена спека, яка супроводжувала День міста, пройшла під захід сонця, тому до події долучилось чимало відвідувачів. На концерт прийшли не лише володимирчани, а й мешканці сусідніх громад.

Пропонуємо переглянути фоторепортаж із запального концерту:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота