<

Без батька залишилось троє дітей: дружині загиблого прикордонника з Володимирської громади вручили орден «За мужність»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 29.12.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
3965
/ Коментарі відсутні

Дружині загиблого 42-річного прикордонника Миколи Ткачука із села Новосілки громади Володимира вручили орден «За мужність» ІІ ступеня посмертно.

Нагадаємо, майстер-сержант Микола Ткачук загинув 24-го березня під час виконання бойового завдання на Донеччині. 30-го березня його поховали у селі Новосілки. У 42-річного прикордонника, який багато років служив на заставі імені Івана Пархоменка, залишились три донечки, молодшій з яких всього 5 років, та дружина.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 17-го червня 2022 року, прикордонника нагороджено орденом “За мужність” ІІ ступеня, посмертно, – повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Державну нагороду Оксані Ткачук – дружині загиблого, 29-го грудня вручили в управлінні Волинського прикордонного загону. У Юріївській церкві Володимира шанувавши пам’ять Миколи, військові помолилися за упокій душ усіх Героїв, які віддали своє життя за Україну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Вересня, Четвер
18 Вересня, Середа