<

Володимирське ТМО підписало грант з Польщею на 2,7 млн євро

13:42 | 4.07.2024 / Володимир / , /
Перегляди
325
/ Коментарі відсутні

Володимирське територіальне медичне об’єднання розпочинає реалізацію великого проєкту у галузі охорони здоров’я у транскордонній співпраці між Польщею та Україною.

Як повідомляють на сторінці медзакладу у фейсбуці 3-го липня стартував масштабний проект Програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027.

У Польщі відбулася церемонія підписання грантового контракту для проєкту між лікарнями Білостока та Володимира. Загальна вартість проєкту становить понад 2 мільйони 700 тисяч євро.

У спільний розвиток реабілітаційних послуг обидвох лікарень буде вкладено понад 2,3 млн євро, отриманих на цей проект із фондів Європейського Союзу. За ці кошти у лікарнях відремонтують палати, закуплять висококласне обладнання, здійснюватимуться навчальні візити персоналу лікарень, обмін передовою практикою, телеконсультації між медичним персоналом, покращать ІТ-інфраструктуру та кібербезпеку лікарень.

«Ми не просто хочемо реалізувати цей проєкт. Ми прагнемо, аби втілення проєкту з розвитку реабілітаційних послуг було якісним, ефективним та стало запорукою для подальшої плідної співпраці між лікарнями Польщі та України», – сказала директор лікарні у Білостоку Агнєшка Ушинська.

Генеральний директор Володимирського ТМО Тетяна Ващук зазначила, що фахівці лікарні постійно впроваджують нові методи діагностики, лікування захворювань та реабілітації. А реалізація такого проєкту дасть можливість надавати медичину допомогу на рівні європейських стандартів.

«Ми пишаємося своїми здобутками та результатами у роботі лікарні, але не зупиняємося на досягнутому. Адже розвиток медицини Володимира – це збережені життя людей та їх здоров’я», – підсумувала Тетяна Ващук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Липня, Неділя
6 Липня, Субота