<

Відзначили подяками: володимирських поліцейських привітали з професійним святом

19:05 | 4.07.2024 / Новини / , /
Перегляди
2036
/ 1 коментар

4-го липня у Володимирі відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. На початку зустрічі начальник Володимирського районного відділу ГУНП у Волинській області Олександр Луцик привітав колег та подякував їм за сумлінну службу.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

Ігор Пальонка, вітаючи поліцейських району із професійним святом, наголосив на важливості реформування поліції, яке триває ось уже дев’ять років, також подякував за добру роботу та професіоналізм.

«Умови повномасштабного вторгнення диктують нам інші виклики. Від кожного з вас, вашої професійної діяльності та людських якостей залежить правопорядок у громаді, те, як на території обслуговування відділу дотримуються норми чинного законодавства та конституційні права мешканців. На знак вдячності за вашу роботу Володимир-Волинська міська територіальна громада завжди старається допомагати вам. Ми взяли участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», який нині успішно реалізований. Це наша спільна робота і я бачу, що люди вдячні за це.

За останній час ми старались поліпшити матеріальну базу відділу. За приміщення, у якому ви працюєте, нам сьогодні не соромно. Оскільки зараз формується стрілецький батальйон, який перебуватиме у зоні бойових дій, на попередній сесії на спорядження цього підрозділу ми виділили кошти у сумі 3 млн грн. Тож з нагоди свята бажаю усім міцного здоров’я, сімейних гараздів, достатку і всім нам якнайшвидшої перемоги!» – сказав у вітальному слові міський голова.

За сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків Ігор Пальонка вручив подяки міського голови та премії поліцейським Володимирського районного відділу ГУНП у Волинській області Павлі Хмарі, Володимиру Грищуку та Владиславу Злотку.

Привітали винуватців свята також перший заступник керівника районної військової адміністрації Віктор Фіщук, голова районної ради Віктор Хиць та депутат Волинської обласної ради Михайло Скопюк.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Липня, Неділя
6 Липня, Субота