<

Від початку минулої доби 179 боєзіткнень: окупанти активні на 4 напрямках, найбільше – на Покровському

08:22 | 31.08.2024 / Новини /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

Від початку доби на фронті відбулося 179 бойових зіткнень, найгарячіша ситуація залишається на Покровському напрямку, а також російські війська активні на Куп’янському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Про це стало відомо зі зведення Генштабу про оперативну інформацію станом на 22.00 30-го серпня.

“Загалом від початку цієї доби відбулося 179 бойових зіткнень. Українські захисники продовжують рішуче давати відсіч спробам противника просунутися в глибину нашої території, завдаючи йому вогневого ураження. Найгарячіша ситуація залишається на Покровському напрямку, також ворог активний на Куп’янському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Російські загарбники завдали по території України два удари трьома ракетами та 61 авіаудар, скинувши 73 КАБи. Крім цього, залучили для ураження 573 дрони-камікадзе та здійснили понад 3180 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах”.

Щодо названих напрямків Генштаб повідомляє, що на Куп’янському було 30 боєзіткнень, на Лиманському українські захисники відбили 21 атаку, на Покровському напрямку – точилося 55 боїв, на Курахівському – ворог атакував 23 рази.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Вересня, Субота