<
Інші розділи

Від кухаря-кондитера до артилериста: історія військового з 100 бригади

23:10 | 29.01.2025 / Новини / /
Перегляди
2140
/ Коментарі відсутні

Пан Антон на псевдо «Єнот» (нікнейм часів юнацького захоплення комп’ютерними іграми) став на захист України в перші дні повномасштабного вторгнення. Чоловік служить в артилерійському дивізіоні 100 ОМБр і б’є ворога на посаді старшого навідника САУ 2С22 «Богдана».

Історію військовослужбовця розповідають на фейсбук-сторінці 100 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

А ось у цивільному житті корінний киянин «Єнот» був представником доволі мирної професії – працював кухарем-кондитером у відомих столичних ресторанах. Коронною стравою кухаря Антона був тунець у кисло-солодкому соусі…

До речі, з перших днів «великої війни» до лав ЗСУ приєднався і рідний брат Антона – Андрій.

У рідному Києві на «Єнота» чекає кохана дружина – Кабрера Мартінес Еліаніс Табелівна (дещо рідкісне як для наших країв ім’я жінки пояснюється тим, що вона має українсько-кубинське походження). А ще батьки – Геннадій Олексійович і Тетяна Василівна, сестра Анна та брат Олексій.

“Тримати завжди міцними бойовий дух і віру в нашу Перемогу мені допомагають думки про рідних та усвідомлення того факту, що ми боремося за святе – за свободу неньки-України, – впевнено каже Антон, і усміхаючись додає, – Якнайшвидше здолати ворога ще дуже хочеться й заради того, аби знову відчути смак моїх довоєнних захоплень: сноубордингу взимку та пішого туризму влітку…”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Лютого, Вівторок