<

Вбивство 9-річної українки в Німеччині: підозрюваного затримали у Чехії

03:41 | 15.06.2024 / Новини / , /
Перегляди
273
/ Коментарі відсутні

У Чехії 14-го червня вранці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві дев’ятирічної українки. Його розшукували з 3-го червня.

Як повідомляють у поліції Саксонії, раніше прокуратура міста Хемніц подала запит на отримання національного та європейського ордерів на арешт 36-річного громадянина Молдови. Сьогодні чеські колеги заарештували його в одному з празьких ресторанів, передає УНІАН.

Найближчим часом чоловіка мають передати до Німеччини «для участі у кримінальному провадженні за звинуваченням у вбивстві з необережності». Розслідування триває.

Нагадаємо, що на початку місяця у німецькому місті Дебельн зникла 9-річна Валерія. Сім’я дитини приїхала до Німеччини, рятуючись від війни.

Її тіло знайшли у лісі за дев’ять днів. Німецьке видання Bild повідомляло, що поліція підозрює двох чоловіків – сусіда українця, який погрожував матері дівчинки, та колишнього хлопця, що живе у Празі, однак того дня, ймовірно, перебував у місті.

Згодом українець сам зв’язався з журналістами та надав їм докази того, що в той час перебував в іншій країні на лікуванні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Червня, Вівторок