<

В Україні розпочався додатковий період реєстрації учасників НМТ

08:56 | 11.05.2024 / Новини / , /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

В Україні розпочався додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті.

Про це зазначає Osvita.ua. 

Цей період передбачений для тих, хто реєструвався в основний період, але отримав відмову.

Такі учасники мають доопрацювати у персональному кабінеті, створеному в основний період реєстрації, надані ними під час реєстрації для участі в основній сесії НМТ інформацію або копії документів та надіслати їх на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши на відповідну кнопку в сервісі.

Також у цей період можуть зареєструватись ті вступники, хто не зміг із поважних причин зареєструватися в основний період реєстрації.

Такі вступники мають за допомогою спеціального сервісу створити персональний кабінет на вебсайті УЦОЯО, внести персональні дані та завантажити копії визначених документів.

Для швидшої і зручнішої реєстрації потенційні вступники можуть скористатись застосунком Дія для автоматичного заповнення персональних даних.

Окрім того, у цей період здійснюють реєстрацію осіб, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань або слідчих ізоляторах.

Такі вступники для реєстрації мають звернутися до представників установи виконання покарань чи слідчого ізолятора або безпосередньо до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Рішення щодо допуску особи до участі в НМТ під час додаткових сесій буде прийнято регламентною комісією при регіональному центрі оцінювання якості освіти.

У разі успішної реєстрації потенційний учасник матиме змогу пройти тестування під час додаткових сесій.

В УЦОЯО радять тим вступникам, хто буде реєструватися в додатковий період, після надсилання реєстраційних даних на обробку щодня перевіряти в персональному кабінеті стан опрацювання реєстраційних документів, аби в разі виявлення недоліків у них встигнути про це дізнатися та виправити їх.

Додатковий період реєстрації триватиме до 15 травня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Червня, Субота
28 Червня, П’ятниця