<

В Україні продовжили дію адаптивного карантину до 31 липня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 17.06.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Уряд продовжив дію адаптивного карантину через зростання кількості хворих на коронавірус в Україні.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні 17-го червня шляхом внесення змін в низку актів Кабінету Міністрів, якими встановлені карантинні обмеження, – повідомляє Урядовий портал.

За сім останніх днів на коронавірус в Україні захворіли 4853 людей, що є найбільшим показником за весь час пандемії в Україні. 

«Ослаблення карантинних заходів багато хто сприйняв як скасування карантину і маємо такий результат. Коронавірус нікуди не зник і загрози від нього і для нашої медичної системи, і для української економіки, на жаль, не стали меншими. Я розумію, що люди втомилися від карантину в будь-якій формі, проте наразі немає більш ефективного засобу протистояти поширенню вірусу. Закликаю українців не розслаблятись і не відриватись від реальності!

Потрібно дотримуватися маскового режиму, соціальної дистанції та вдаватися до заходів дезінфекції, оскільки лише ці засоби, «які допоможуть кожному з нас вберегтися від цієї хвороби, хоча б до того часу, поки не будуть винайдені ліки та дієві протоколи лікуваня » – зазначив Шмигаль.

Уряд розгляне запропонований МОЗ оновлений підхід до адаптивного карантину, який передбачає можливість посилення карантину в певних окремих регіонах.

«Наголошу, якщо цього вимагатиме ситуація, тоді будуть посилюватися карантинні заходи», – заявив Прем’єр-міністр.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Вересня, Неділя
28 Вересня, Субота