<

В Одесі відвідувач ветклініки нецензурно вилаявся на лікаря-ветерана ЗСУ

12:46 | 4.07.2024 / Новини / /
Перегляди
141
/ 1 коментар

В Одесі чоловік облаяв військового Олексія Притулу, який зараз працює ветеринаром. Сталося це після того, як захисник показав, що не має ніг.

Відомо, що Олексій Притула у вересні 2022 року під час наступу на Лиман отримав важке поранення та втратив обидві ноги. Чоловік пройшов реабілітацію, встав на протези та повернувся до цивільної роботи, пише 24 канал.

Інцидент трапився вранці 3-го липня. Під час прийому ветеринар попросив чоловіка розвернути його собаку до нього. Власник сказав тому, щоб Притула самостійно встав та подивився.

Після того, як захисник обернувся та показав чоловіку протези, той відреагував агресивно — облаяв лікаря та просто пішов з кабінету.

“Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи та звичайного життя”,
– написав ветеран.

Відомий одеський активіст Дем’ян Ганул опублікував ролик, на якому завітав до чоловіка додому – той, схоже, був удома, але двері не відчинив. Ганул сказав: “Ми почекаємо”. Згодом депутат Одеської облради Андрій Бабенко поширив відео, на якому чоловік просить вибачення особисто у Олексія Притули. Той зазначив, що йому здалось, ніби лікар “якось не так розмовляє”.

Бабенко вказав, що ветеринар не прийняв вибачення та написав заяву до поліції. Винний же нібито вирішив стати волонтером, аби спокутувати провину.

Правоохоронці у коментарі Суспільному вказали, що відносно власника собаки Вадима Шевеленка, який облаяв ветеринара на протезах, склали протокол про адміністративне правопорушення. Сам Притула вказав, що з таким він стикнувся вперше не лише на роботі, а й загалом в житті.




один коментар
  1. то зробіть його пацієнтом ветклініки і повісьте ремішок на шию з назвою “Бидло”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Липня, Неділя
6 Липня, Субота