<

Уряд призначив нового голову «Укрзалізниці»

16:11 | 21.10.2024 / Новини / /
Перегляди
82
/ Коментарі відсутні

Кабінет Міністрів за поданням наглядової ради АТ «Укрзалізниця» призначив Олександра Перцовського головою правління компанії строком на три роки.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці, пише Суспільне.

Олександр Перцовський працює Укрзалізниці з 2020 року. До нової посади він був членом правління та керівником пасажирського напряму УЗ, а ще раніше 6 років працював у німецькому логістичному концерні Deutsche Post DHL Group та був заступником очільника Укрпошти Ігоря Смілянського. У 2016 році Перцовський був претендентом на посаду керівника Укрпошти, як і Смілянський.

А ексглава правління Євген Лященко, який подав у відставку 7-го жовтня, до завершення свого контракту з компанією продовжить працювати на посаді члена правління.

Також Укрзалізниця розповіла, що з посад членів правління АТ звільнили Володимира Крота, Ореста Логунова та Антона Мішина.

23-го березня 2023 року Кабінет міністрів призначив Євгена Лященка головою “Укрзалізниці” строком на два роки. До цього він обіймав посаду члена правління залізниці і відповідав за фінансовий блок питань у компанії. Лященко замінив на посаді Олександра Камишіна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Жовтня, Субота
25 Жовтня, П’ятниця