<

«Укрзалізниця» відправила в перший рейс дитячий вагон

20:32 | 9.08.2024 / Новини / , /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

«Укрзалізниця» 8-го серпня відправила в перший рейс дитячий вагон, спеціально обладнаний для найменших пасажирів.

Про це повідомили в УЗ, пише Громадське.

В «Укрзалізниці» розкрили, що цей купейний вагон адаптований для комфортної та безпечної подорожі родин із дітьми будь-якого віку. Під час посадки маленькі пасажири дитячого вагона отримуватимуть спеціальні браслети із зазначенням купе та контактного номера телефону батьків.

У коридорі дитячого вагона з’явилися інтерактивні плакати, бізіборди з рухомими елементами та дитячі поручні з м’якою оббивкою для безпечного пересування.

Також кожне купе легко розрізнятиметься дитиною, оскільки вони марковані «Іскорками суперсил» — персонажами лялькового театру, розробленими Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

У кожному купе є навчально-розважальні матеріали, інструкції для руханки, настільна гра та манеж для найменших пасажирів, а також збільшений обмежувач верхньої полиці з протиударною накладкою.

Вбиральня такого вагона оснащена додатковими гігієнічними засобами, сповивальним столиком та спеціальними дитячими накладками на унітаз.

Квитки на цей вагон можна придбати виключно в застосунку «Укрзалізниці», де він має окреме маркування. Дитячий купейний вагон курсуватиме у складі поїзда №15/16 Харків — Ясіня з 8-го серпня.

Вартість квитка аналогічна вартості купейних квитків аналогічного класу в тому самому поїзді. Нагадаємо, що діти до 5 років включно подорожують поїздами «Укрзалізниці» безплатно й не потребують окремого квитка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок