<

«Укрпошта» презентує нову благодійну серію марок «Батальйон «Пухнасті»

17:12 | 20.09.2024 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

26-го вересня «Укрпошта» офіційно вводить в обіг благодійний поштовий випуск «Батальйон «Пухнасті», який складається з двох поштових марок – «Батальйон «Пухнасті». Котики» та «Батальйон «Пухнасті». Собачки». Випуск присвячено незламному духу захисників України та їхнім чотирилапим друзям, які часто допомагають українським воїнам переживати важкі випробування війни.

Про це інформує пресслужба Укпошти.

Під час війни тварини стали важливими супутниками захисників України, забезпечуючи їх теплом, вірністю та навіть допомагаючи в бойових умовах. Чимало котів і собак, врятованих із зони бойових дій, стали бойовими побратимами українських воїнів. Вони допомагають відволіктися від суворої реальності війни, нагадуючи про затишок рідної домівки.

На світлинах, які зображають наших захисників з тваринами, проявляються найкращі людські якості – милосердя, доброта, любов і турбота. Військові, втомлені після виконання бойових завдань, часто знаходять розраду в компанії врятованих тварин, які завжди готові подарувати їм тепло. Багато з них також допомагають у боротьбі з російським агресором: беруть участь у розмінуванні, патрулюють вулиці, виявляють ДРГ, боронять блокпости, евакуюють людей з гарячих точок, волонтерять і навіть збирають гуманітарну допомогу.

В умовах війни тварини, як і люди, часто опиняються в ситуаціях, де потребують допомоги. Українці рятують собак та котів, евакуюючи їх із зони бойових дій разом із родинами або виносячи їх на руках з окупованих територій та розтрощених будівель. Однак не всі тварини мають щасливий фінал – деякі втрачають своїх господарів або залишаються на вулиці.

Як зазначається, «Укрпошта» прагне допомогти тим, хто залишається беззахисним і потребує людської доброти в умовах війни. Саме тому поштовий випуск «Батальйон «Пухнасті» » має благодійний характер, а кошти, отримані від продажу, будуть передані на підтримку притулків для тварин.

Тираж кожної марки «Батальйон «Пухнасті». Котики» та «Батальйон «Пухнасті». Собачки» – 300 000 примірників. Номінал марки – U (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності масою до 50 грамів), еквівалент – 15 грн + 5 грн (додатковий номінал, призначений для відрахування на соціальні (благодійні) цілі). Кількість марок в аркуші – 6. Тираж конверта «Перший день» – 35 000 примірників, карток – по 30 000 примірників. Художниця – Наталія Кохаль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Вересня, П’ятниця