<

Український боксер Денис Берінчик захищатиме титул чемпіона світу WBO в андеркарді бою Усик — Ф’юрі 2

15:25 | 5.10.2024 / Новини / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

Український боксер Денис Берінчик (19-0, 9 КО) захищатиме титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі в андеркарді бою-реваншу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі. Він відбудеться 21-го грудня.

Про це Денис повідомив у своєму інстаграм, пише Суспільне.

Берінчик здобув титул чемпіона світу у легкій вазі за версією WBO наприкінці травня поточного року. Українець здобув перемогу над мексиканцем Емануелем Наваррете роздільним рішенням суддів.

Свій перший захист титулу Берінчик проведе проти британця Джозефа Кордіни (17-1, 9 КО). Вечір боксу відбудеться 21-го грудня, на Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Головною подією вечора стане бій-реванш у надважкій вазі між Усиком та Ф’юрі за пояси трьох організацій — WBA, WBO та WBC.

“Це вже історія. Захист найближчим часом”, — написав Берінчик в своєму інстаграм.

Що відомо про суперника Берінчика?

  • Джозеф Кордіна — 32-річний британський боксер.
  • Був володарем поясу IBF у напівлегкій вазі, який здобув ще у 2022 році, успішно захистивши його у 2023-му. Однак у 2024 році боксер втратив титул: програв у травні нокаутом іншому представникові Великої Британії, Ентоні Какаче.
  • В жовтні поточного року мав провести бій з Шакуром Стівенсоном за титул титулу WBC у легкій вазі. Бій перенесли через травму руки Стівенсона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Жовтня, Субота