<

UAnimals вимагають заборонити каретний бізнес у Львові через жорстоке поводження з тваринами

20:05 | 27.08.2024 / Новини / /
Перегляди
208
/ Коментарі відсутні

26-го серпня посеред центральної вулиці міста впав кінь. Жінка, що керує твариною, спробувала привести її до тями — вже за кілька хвилин кінь був змушений везти пасажирів у кареті.

Коні у Львові працюють за будь-яких погодних умов, за весь робочий день вони не отримують води. Про це пишуть організація UAnimals посилаючись на коментарі львів’ян.

Після розголосу історії з конем, який упав і не міг піднятися, з UAnimals звʼязався заступник міського голови Андрій Москаленко. Нині вони домовилися про спільну зустріч щодо цього випадку у Львові й майбутніх кроків.

Подібні випадки з кіньми у Львові трапляються не вперше. Так, у 2019 році у центрі міста сполохані гучним звуком тварини винесли карету на лавку з людьми. Тоді травму отримала 15-річна дівчина, а кобила Фауна зламала ноги — тварину приспали.

“Ми в UAnimals переконані, що експлуатація коней у каретах заради розваг — жорстокий пережиток минулого і йому не місце в сучасному місті. На зустрічі ми вимагатимемо від львівської влади повністю заборонити розваги з кіньми в каретних упряжках”, – йдеться у дописі.

Юристи UAnimals підготували заяву до поліції щодо фактів жорстокого поводження з тваринами, а також звернулися до Львівської міської ради Львівська міська рада та до міського голови Андрія Садового з проханням обмежити каретний бізнес у місті взагалі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок