<

Ярослава Магучіх стала найкращою легкоатлеткою 2024 року в Європі

21:20 | 27.10.2024 / Новини / /
Перегляди
209
/ Коментарі відсутні

Найкращою легкоатлеткою Європи 2024 року визнали українську стрибунку у висоту Ярославу Магучіх.

У місті Скоп’є, що у Північній Македонії, відбулася церемонія нагородження Athlete of the Year Awards-2024. На цьому заході Олімпійську чемпіонку 23-річну Ярослава Магучіх визнано найкращою легкоатлеткою року. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, передає Бабель.

Цього року Ярослава побила 37-річний світовий рекорд у стрибках у висоту, стала олімпійською чемпіонкою та чемпіонкою Європи, віцечемпіонкою світу у приміщенні і втретє поспіль перемогла в фіналі «Діамантової ліги».

«Для мене, як і для кожної українки чи українця, кожна перемога важлива, бо це можливість показати, що ми боремося. І продовжуємо це робити на всіх полях. Нарешті у мене є і нагорода найкращої атлетки року в Європі. Вона – для всіх українців», – наголосила спортсменка у промові під час церемонії нагородження.

Днями Міжнародна федерація легкої атлетики (World Athletics) офіційно ратифікувала світовий рекорд Магучіх – 2,10 метра. Магучіх офіційно стала чинною володаркою світового рекорду – єдиною українкою у легкій атлетиці з активним найкращим результатом в історії.

Українка стала першою в історії нашої країни спортсменкою, яку визнали легкоатлеткою року в Європі.

На церемонії дівчина затьмарила просто всіх, оскільки вийшла на фотокол у розкішній і водночас гламурній сукні від українського бренду КЕL смарагдового кольору.

Вбрання мало довгу спідницю і корсетний верх з декольте-серцем. Образ Ярослава завершила макіяжем, лаконічним манікюром, вечірнім макіяжем та туфлями на підборах. Доповнювали її вбрання також прикраси, особливу увагу привернула підвіска на шиї, адже на ній був напис Dnipro. Це рідне місто зірки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Жовтня, Понеділок
27 Жовтня, Неділя