<

У Словаччині пасажирський потяг протаранив автобус: загинули 7 людей

10:14 | 28.06.2024 / Новини / /
Перегляди
121
/ Коментарі відсутні

Ввечері, 27-го червня у Словаччині пасажирський поїзд, який прямував з Праги в Будапешт, зіткнувся з автобусом, розірвавши його навпіл. Унаслідок аварії загинули семеро людей.

Про це пише Громадське з посиланням на місцеві екстрені служби.

Видання MY Nové Zámky пише, що автобус спочатку стояв на переїзді, чекаючи, поки проїде перший потяг. Тоді відкрилися шлагбауми й автобус заїхав на переїзд, проте згодом його протаранив другий потяг. Автобус розірвало на дві частини: одна залишилася на переїзді, а другу відкинуло на десятки метрів.

За інформацією медиків, 7 людей загинули на місці. Ще п’ятьох із травмами доставили до лікарень, кілька постраждалих перебувають у важкому стан

Зіткнення сталося між потягом EuroCity 279, що прямував з Праги до Будапешта, та місцевим словацьким автобусом, який прямував з міста Нове Замки до села Колта.

В автобусі на момент аварії перебували 8 пасажирів і водій, а в поїзді — близько двох сотень людей. Серед постраждалих — водій автобуса та водій поїзда. Серед пасажирів міжнародного експреса потерпілих немає.

Міністр внутрішніх справ Матуш Шутай Ешток заявив, що наразі правоохоронці намагаються з’ясувати причину аварії. На місці працюють кінологи з собаками, щоб переконатися, що інших постраждалих немає. Також на місце направили рятувальні гелікоптери.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Червня, Неділя