<

У Рівному медики влаштували вечірку на науковій конференції

21:07 | 1.09.2024 / Новини / /
Перегляди
694
/ 1 коментар

У Рівному під час наукової конференції на тему онкології місцеві медики організували закриту вечірку із запальними танцями на столах. На ці дії уже відреагувала місцева влада, яка пообіцяла кадрові рішення.

Відео у мережі опублікувала рівненська журналістка Ольга Підгорецька, передає ТСН.

Журналістка поширила відео, зазначивши, що на ньому кадри із вечірки рівненських медиків під час наукової конференції.

«Лікарі КП «Рівненський обласний протипухлинний центр» Рівненської обласної ради на науково-практичній конференції на тему «Актуальні питання радіаційної онкології в Україні» у готельно-ресторанному комплексі «Софія». Для мене питання не у святкуванні, а у формі цього дійства», – написала Ольга Підгорецька.

Місцева влада відреагувала на інцидент, пообіцявши зробити кадрові висновки.

«Танці на столах під час війни – неприпустимі. Мене, як і багатьох, обурило відео, що днями з’явилося у мережі. На ньому розважальна вечірка за участю представників обласного протипухлинного центру», – написав голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш теж засудив танці на столах під час війни.

«Був неприємно здивований відео з працівниками обласного протипухлинного центру на публічному заході. Під пісню про Україну… Звісно, у кожного свій етичний поріг, але звідки це, коли щодня ми оплакуємо наших Героїв? Цей випадок уже обговорили з начальником ОВА Олександром Ковалем. Ми одностайні – наслідки будуть, навіть кадрові. Обов’язково повідомлю про це», – написав він.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок