<

У Німеччині жінка з ножем поранила п’ятьох пасажирів автобуса

17:17 | 31.08.2024 / Новини / /
Перегляди
167
/ Коментарі відсутні

У місті Зіген, що у землі Північний Рейн — Вестфалія у Німеччині, жінка накинулася з ножем на пасажирів автобуса і поранила п’ятьох людей. Троє з них зазнали небезпечних для життя ушкоджень.

Про це повідомляє DW із посиланням на поліцію, пише Суспільне.

Зазначається, що нападниці 32 роки, вона має німецьке громадянство і була відома поліції. Є ознаки того, що вона страждала на психічні розлади. Інших подробиць про жінку та її мотиви не повідомляється.

“Наразі підозр у терористичному підґрунті немає”, — заявили у поліції.

Правоохоронці збирають докази на місці злочину та опитують свідків.

Зазначається, що автобус ішов спеціальним маршрутом для доставки гостей на свято на честь 800-річного ювілею Зігена. В автобусі було понад 40 пасажирів, зокрема діти.

Офіційний представник транспортного підприємства Westfalen-Süd розповів, що водій автобуса оперативно відреагував на ситуацію, зупинив транспортний засіб і відчинив усі двері. Завдяки цьому пасажири змогли швидко залишити небезпечне місце, тому вдалося уникнути більшої кількості постраждалих.

Після нападу на пасажирів автобуса в Зігені бургомістр міста Штеффен Мюс заявив, що концепція щодо безпеки на святкуванні Дня міста “була вкотре уважно перевірена”.

“Однак рішення не скасовувати міське свято – теж знак демократії та свободи”, — заявив чиновник.

Відвідувачам свята було заборонено мати при собі ножі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Вересня, Субота