<

У Миколаєві в аварію потрапила вантажівка з волинськими номерами, яка перевозила заморожені туші собак

15:31 | 29.08.2024 / Новини / /
Перегляди
635
/ 1 коментар

28-го серпня у центрі Миколаєва вантажівка з волинськими номерами, що прямувала до Одеси, потрапила в аварію. Водій перевозив 339 кілограмів біологічних матеріалів померлих тварин та медичні відходи.

Про це пише видання «Новини Live».

“Аварія сталася у ввечері у середу на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській, там зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Після зіткнення великовантажний автомобіль різко змінив траєкторію руху та врізався у стовп. Унаслідок ДТП постраждали водій автомобіля Fiat та пасажир вантажівки”, – йдеться у дописі.

Згідно з документами, місцем призначення вантажівки Renault Master була Одеса.

Як розповіла в коментарі речниця поліції Миколаївської області Марина Калина, правоохоронці підтверджують факт ДТП, пише ТСН.

“Сталася ДТП, патрульні склали протокол. Зараз ми виясняємо, звідки цих собак везли. Від нашого комунального підприємства, миколаївського, не було замовлення на кремацію собак. Цей вантаж везли на кремацію до Одеси через Миколаїв”, – повідомила нам Марина Калина.

За даними правоохоронців Миколаївщини, водій вантажівки – не місцевий мешканець.

«За попередньою інформацією, ці мертві тварини – з ветеринарних клінік. Тобто серед мертвих тварин можуть бути і домашні собаки, які померли внаслідок хвороби або власники прийняли рішення про евтаназію. Собак, як відомо, везли на кремацію», – повідомили правоохоронці, інформує ТСН.

У поліції Миколаївської області повідомили, що водій автомобіля Renault Master перевозив 339 кілограмів біологічних матеріалів померлих тварин та медичні відходи.

«Згідно з документами, керманич перевозив вантаж з Дніпропетровської області до Одеси для подальшої утилізації відходів. Отримувач вантажу – компанія, яка надає комплекс послуг у сфері поводження з відходами та екологічного обслуговування підприємств всієї країни», – йдеться у повідомленні.

Щоб перевірити це, правоохоронці внесли цей інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 299 Кримінального Кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Вересня, Субота
13 Вересня, П’ятниця