<

У Міноборони РФ заявили про збиття 15 дронів у різних областях країни

12:31 | 20.06.2024 / Новини / /
Перегляди
50
/ Коментарі відсутні

У російському Міноборони заявили, що вночі 20-го червня над територією шістьох регіонів РФ нібито було знищено 15 безпілотників.

Про це йдеться у повідомленні російського оборонного відомства, пише Суспільне.

Там розповіли, що черговими засобами ППО перехоплено та знищено шість БПЛА над територією Республіки Адигея, три дрони над територією Брянської області, три — над територією Краснодарського краю, один безпілотник над територією Ростовської, один — над територією Бєлгородської й ще один над територією Орловської області.

Водночас російські телеграм-канали повідомляють, що дрони атакували нафтобазу і нафтопереробний завод у Краснодарському краї. Завод і нафтобаза в селищах Афіпський і Енем розташовані в кількох кілометрах один від одного, але перший територіально належить до Краснодарського краю, а другий — до Республіки Адигея.

За даними телеграм-каналу Astra, в Енемі знаходиться нафтобаза “Лукойл-Югнафтопродукт”. За 8 кілометрів від Енема — Афіпський НПЗ.

Губернатор Тамбовської області РФ Максим Єгоров також повідомив, що сьогодні вранці на території Платонівської нафтобази було чутно вибух після чого сталася пожежа. Він припустив, що “інцидент стався внаслідок атаки БПЛА”.

“Також вранці у Первомайському муніципальному окрузі було виявлено залишки БПЛА. Дрон розірвався у повітрі. Постраждалих немає. У регіоні вжито всіх заходів для забезпечення безпеки”, — додав Єгоров.

Варто зазначити, що у зведенні Міноборони РФ щодо збиття дронів, Тамбовська область — не згадувалась.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота