<

У Львові стріляли в мовознавицю Ірину Фаріон

20:51 | 19.07.2024 / Новини / /
Перегляди
693
/ 1 коментар

У Львові на вулиці Масарика невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Поліція встановлює особу стрільця.

Цю інформацію підтвердив її однопартієць Олег Панькевич, пише Суспільне.

“Поки що відомо не набагато більше, як подають телеграм-канали. Постріл біля її будинку. Сусіди бачили. Зараз у лікарні в критичному стані. Можемо різні версії говорити. Це звичайно величезний постріл не лише у Фаріон, але й у все українство. Правоохоронні органи мають терміново вжити заходи і знайти того, хто це зробив. Молимось, щоби лікарі допомогли і Господь”, — каже Олег Панькевич.

Як повідомили у поліції Львівської області, подія трапилась 19-го липня, близько 19:30. Тоді невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Правоохоронці зазначили, що стріляли у громадську діячку, втім не вказали її прізвище.

Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови. На місці працюють слідчі, оперативники, керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Першому ТМО Львова, близько 20:00 до лікарні святого Пантелеймона поступила жінка з вогнепальним пораненням:

“Нині вона перебуває в реанімації. Стан важкий. З огляду на лікарську таємницю та необхідність збереження персональних даних пацієнтів, незалежно від їх публічності, більш детальної інформації надати ми не можемо”

Згодом стало відомо, що від отриманих травм Ірина Фаріон померла у лікарні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота