<

У Києві помер 7-річний хлопчик, який перебував в «Охматдиті» на момент російської атаки

17:03 | 12.07.2024 / Новини / , /
Перегляди
222
/ Коментарі відсутні

У Київській лікарні помер 7-річний Єгор Завадецький з Прикарпаття, який на момент російської атаки був у дитячій лікарні «Охматдит».

Хлопчика, який перебував у комі кілька днів, перевезли до київського кардіоцентру. Про це повідомляє сайт «Вікна» з посиланням на маму хлопчика Анастасію Завадецьку.

За словами мами, Єгор боровся за життя з 20-го червня після падіння з велосипеда. У сина був набряк головного мозку, а також очей. Він 12 днів після перенесеної операції перебував у комі третьої стадії.

«Коли Єгор впав з велосипеда, то основний удар був у печінку, саме на її з’єднання. У Києві нам сказали, що одну з половин потрібно видаляти. Майже дев’ять годин тривала операція, після якої син був дві доби при свідомості, говорив та реагував. Але в залишку, що зберігся, утворився тромб. І знову операція, яка тривала 3,5 години. Після цього у нього на двадцять хвилин зупинилося серце і знадобилося переливання крові», – згадує мама.

Згодом у хлопчика відмовили печінка, нирки, не працював шлунок. Також відмирала права рука і Єгор перебував на діалізі.

Зазначається, що 7-річний Єгор Завадецький закінчив перший клас. Він з багатодітної родини. Його сім’я переїхала із Херсона до Голиня, що на Прикарпатті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота