<

У Кривому Розі виявили мертвою зниклу 10-річну дівчинку

10:52 | 23.06.2024 / Новини / /
Перегляди
440
/ Коментарі відсутні

У Кривому Розі виявили мертвою зниклу 10-річну Дарину Шевченко, яку розшукували протягом двох діб.

Дитину вбила рідна мати. Про це Суспільне повідомили власні джерела у правоохоронних органах, зазначивши, що тіло дитини виявили закопаним у Довгинцівському районі міста.

Раніше на Facebook-сторінці Криворізького районного управління поліції повідомлялося, що близько 14:00 20 червня дівчинка вийшла з дому та станом на ранок 22 червня її місцеперебування невідоме.

21-го червня у пошукових роботах взяла участь спеціалізована кінологічна група з собаками-універсалами, повідомили у Павлоградському пошуково-рятувальниому кінологічному загоні “Антарєс.” Працювали сім кінологів та чотири собаки.

“За допомогою кінологічних розрахунків були опрацьовані локації, надані поліцією за об’єктивними даними слідства. На даних локаціях зникла не знайдена”, — зазначили в “Антарєсі”.

Як передає ТСН, після заяви матері про зникнення дитини співробітники 4-го відділення поліції (Саксаганський) та Криворізького районного управління поліції цілодобово розшукували дівчинку. Проте їхні сумніви в щирості слів жінки підтвердив поліграф, а згодом матір зізналася у всьому сама.

“Матір вбила доньку за тиждень до того, як повідомила до поліції про її зникнення. У доньки з матір’ю були конфліктні стосунки. Після спроби самогубства, Дарина лікувалася у ПНД. На початку червня дівчинку виписали, до вбивства лишався тиждень! Про злочин жінка зізналася лише після проходження поліграфа. За її словами, під час нападу агресії вона штовхнула доньку, та впала і вдарилася скронею”, – пише Свої Кривий Ріг.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Червня, П’ятниця
27 Червня, Четвер