<

У «Дії» стартувало голосування за переможця нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2024»

14:14 | 20.09.2024 / Новини / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

Суспільне Мовлення розпочало перший етап глядацького голосування за переможця або переможицю національного відбору на «Дитяче Євробачення 2024». Голосування триватиме у мобільному застосунку «Дія».

Переможця або переможицю національного відбору визначать за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %), пише Суспільне Мовлення.

Глядацьке онлайн-голосування відбудеться у два етапи, відповідно до практики міжнародного пісенного конкурсу. Перший етап голосування вже триває: опитування відкрилося в застосунку “Дія”. Там голосування триватиме з 10:00 20 вересня до 10:00 22 вересня.

Взяти участь в опитуванні можуть всі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок “Дія”, в розділі “Сервіси” обрати “Опитування” та віддати свій голос за одного з шести учасників:

  1. Ілля Коновченко — Spaceship;
  2. Анастасія Бєлібова  — Unbelievable;
  3. Вероніка Коган — Harmony;
  4. Злата Іванів — “Намисто“;
  5. Артем Котенко  — “Дім”;
  6. Ангеліна Глогусь  — “Плачуть янголи”.

Другий етап голосування відбудеться під час трансляції фіналу нацвідбору, 22-го вересня. Користувачі зможуть повторно проголосувати за одного з кандидатів або змінити свій вибір, віддавши голос за іншого учасника.

Опитування відкриється в “Дії” перед виступом першого учасника і завершиться після виступу останнього. Про початок і завершення голосування глядачів повідомлять ведучі шоу.

Хто представить Україну на “Дитячому Євробаченні” в Мадриді, стане відомо вже цієї неділі, 22 вересня. Фінал відбору розпочнеться о 18:00 на платформах Суспільного:

Підтримайте збір Суспільного Мовлення разом із Фондом “Повернись живим” для батальйону безпілотних авіаційних систем 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Вересня, П’ятниця