<

У цивільному столяром: історія бійця з 100 бригади

16:19 | 28.08.2024 / Новини / /
Перегляди
2704
/ Коментарі відсутні

Пан Іван родом з Рівненщини. У цивільному житті він займався столярством, проте після повномасштабного вторгнення твердо вирішив приєднатися до ЗСУ. Зараз він – водій-електрик артилерійської батареї артилерійського дивізіону 100 омбр.

Історію військовослужбовця розповідають на фейсбук-сторінці бригади.

Лише через три місяці оббивання порогів місцевого ТЦК Іван отримав зелене світло і став до лав десантно-штурмових військ. Втім, провівши певний час у складі марунових беретів, молодик вирішив піти професійною стежкою брата-артилериста та змінити рід військ. Нині Іван —

«В ДШВ ти воюєш напряму з ворогом, є ближній контакт. В артилерії ж основне — відпрацювати чітко та якісно і піти непоміченим. Незмінним залишається лише бажання перемогти», — розповів Іван.

На запитання про те, якою ж він бачить перемогу, впевнено відповів: «Вихід на кордони України 1991 року», — і, посміхаючись, додав: «Можна ще Курську область забрати».

Розвантажитися психологічно після виконання бойових завдань нашому герою допомагає гумор та посиденьки з побратимами за чашкою ароматної кави.

Вдома з Перемогою на Івана чекають рідні: мама Ірина Михайлівна, батько Іван Михайлович, молодший брат Роман і кохана дівчина Анна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок