Торт без випікання: як приготувати смакоту з кукурудзяних паличок
Десерти, які не потребують термічної обробки, і готуються з печива, ягід, фруктів та інших інгредієнтів, це справжня знахідка для господинь, які не завжди мають час довго возитися на кухні, але хочуть потішити рідних чимось смачненьким, виготовленим власноруч. Українська кулінарна блогерка Анна Ляшук Ройко розповіла, як дуже швидко можна приготувати торт без випікання.
На сторінці у фейсбуці жінка поділилася рецептом такого торта, – передає Апостроф.
Анна пояснила, що весь секрет у кукурудзяних паличках, які надають тортові особливого смаку, а також роблять його естетично привабливим.
Інгредієнти:
- вафельні коржі для торта;
- 0,5 л згущеного молока;
- 50 г масла;
- 140 г кукурудзяних паличок;
- подрібнені горіхи.
Приготування
У каструлі або в іншій ємності треба розігріти масло зі згущеним молоком. Вафельні коржі потрібно змастити згущеним молоком, накривши їх такими ж коржами.

У миску висипати кукурудзяні палички та вилити масу з масла та згущеного молока. Додавши подрібнені горіхи, все треба ретельно перемішати.
Для торта варто взяти форму, яка відповідає діаметру коржів. На низ покласти склеєні згущеним молоком коржі, зверху викласти начинку, і насамкінець накрити торт такими ж вафельними коржами, добре притиснувши їх зверху.
Торт не забувайте покласти у холодильник на годину. Край торта можна оздобити подрібненими вафлями та горішками.
.gif)
вафельні коржі і горіхи там лишні.
палички і згущонка, або палички і розстоплені іриски – це все шо треба шоб аж пальчики облизати
Ти ще і кулінар,вафельник?
ВАСЯ, задрот мамкин, тобі рукава розв’язали чи чим текст набирав?