<

Тане у роті: приготуйте пишний пиріг «Зебра»

03:50 | 28.11.2025 / Новини / /
Перегляди
3722
/ Коментарі відсутні

Який пиріг готується найшвидше – шарлотка, звісно, а за нею поспішає галета. Проте за смаком та швидкістю їй не поступається пиріг “Зебра”, який ще й естетично дуже привабливий.  Українська кулінарна блогерка Анна Ляшук Ройко розповіла, як цю смакоту приготувати.

На сторінці ц фейсбуці жінка поділилася рецептом випічки, яка розлетиться за лічені хвилини, – передає Апостроф

Інгредієнти:

  • чотири яйця;
  • дрібка солі;
  • 250 г цукру;
  • ванільний цукор;
  • 150 мл олії;
  • 250 г сметани;
  • 1 ст. л. какао:
  • 1 ч. л. розпушувача.

Приготування

У миску треба розбити яйця, додавши сіль, звичайний та ванільний цукор. Міксером збити суміш до густої піни. У суміш влити олію та сметану, перемішавши все до однорідної консистенції.

До борошна додати розпушувач, перемішати, влити яєчну суміш та замісити тісто.

Половину тіста перелити в іншу ємність. В одну додати какао, а в іншу – 1 ст. л. борошна.

Випікати в добре розігрітій духовці

Застелити форму для випікання пергаментом та викладати по 2 ст. л. кожного тіста по черзі. Зубочисткою зробити красиві розводи, які згодом у готовій випічці будуть мати красивий вигляд.

Випікати у добре розігрітій духовці протягом 45 хвилин.

Випікати в добре розігрітій духовці

Раніше ми писали, як приготувати булочки з корицею. Аромат кориці асоціюється з теплими затишними вечорами, печеними яблуками, гарячою кавою або какао та, звичайно ж, з духмяними булочками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Грудня, П’ятниця
4 Грудня, Четвер