<

Син Януковича здобув російське громадянство

10:29 | 25.10.2024 / Новини / , /
Перегляди
158
/ Коментарі відсутні

Син колишнього президента України Віктора Януковича Олександр дістав російське громадянство.

Про це свідчать дані держреєстру рф, де Янукович-молодший раніше вказувався як громадянин України, повідомляє видання Настоящее время, – передає Кореспондент.

Олександр Янукович виїхав з України у 2014 році та перебуває в санкційному списку України, Євросоюзу, США, Великої Британії та інших країн.

В росії Олександр Янукович займається бізнесом, його компанія з управління фінансово-промисловими групами МАКО холдинг була зареєстрована у російській юрисдикції ще 10 років тому.

Олександр Янукович – старший син Віктора Януковича. Молодший син президента-втікача Віктор загинув у 2015 році під час льодових автоперегонів на озері Байкал.

В Україні Олександр Янукович також займався бізнесом, зокрема, його називали власником активів батька. Статки молодшого Януковича у 2013 році оцінювали у 500 млн доларів.

У 2014 році Служба безпеки України оголосила Олександра Януковича у розшук у справі про службову підробку та підробку документів. Його компанія МАКО-трейдінг займалася експортом українського вугілля.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Жовтня, Понеділок
27 Жовтня, Неділя