<

Сили ППО збили 28 «шахедів» та 4 ракети

09:21 | 25.09.2024 / Новини / , /
Перегляди
35
/ Коментарі відсутні

У ніч на 25-го вересня російські окупанти атакували Україну вісьмома ракетами різних типів та 32 ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО збили 28 «шахедів» і чотири ракети Х-59/69.

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

За словами військових, росіяни атакували Харківщину зенітною керованою ракетою С-300 та трьома ракетами невстановленого типу, Одещину – чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору з акваторії Чорного моря, а також 32 дронами з Приморсько-Ахтарська та Курська, РФ.

“До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 28 ударних БпЛА та чотири керовані авіаракети Х-59/69. Ще чотири ворожих безпілотники локаційно втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила)”, — йдеться у повідомленні.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер