<

Судитимуть 34-річного жителя Ковеля, який збував дитяче порно

23:04 | 12.06.2024 / Новини / , /
Перегляди
112
/ 1 коментар

На Волині судитимуть чоловіка, якого звинувачують у зберіганні та розповсюдженні дитячої порнографії.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 34-річним жителем Ковеля зберігання з метою розповсюдження зображень та відеопродукції порнографічного характеру, зберігання дитячої порнографії з метою збуту та розповсюдження, а також неодноразового розповсюдження і збуту дитячої порнографії (ч.ч. 1, 2, 3 ст. 301, ч.ч. 2, 3, 4 ст. 301-1 КК України)», – йдеться  у повідомленні.

За даними слідства, волинянин створив групу у телеграмі та упродовж серпня-грудня 2023 року розміщував там зображення і відеофайли порнографічного характеру

Окрім того, чоловік завантажив з інтернету собі на телефон зображення, що містять дитячу порнографію, та у лютому 2024 року збув їх.

Довідково: згідно із санкцією ч. 4 ст. 301-1 КК України, розповсюдження та збут дитячої порнографії, вчинені повторно, караються позбавленням волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Червня, Середа
25 Червня, Вівторок