<

Серед поранених унаслідок теракту в Ізраїлі є українка

19:51 | 2.10.2024 / Новини / /
Перегляди
219
/ Коментарі відсутні

1-го жовтня в Ізраїлі на півдні Тель-Авіва в Яффо сталася стрілянина. Поліція повідомляє про 7 убитих мирних мешканців та 16 поранених. Серед них – українка.

Про це пише The Times of Israel.

Як повідомили у поліції, двох терористів, які вчинили напад, “нейтралізували”. Пізніше в поліції додали, що одного нападника вбили, а іншого — тяжко поранили.

Повідомляється, що інцидент стався на Єрусалимській вулиці в місті поруч зі станцією легкорейкового транспорту. За даними видання, стрільців було двоє. Поліція розцінює такий інцидент як теракт.

Так, згідно із зображеннями камер спостереження, щонайменше двоє чоловіків, один з яких був озброєний автоматом, вчинили стрілянину в Яффо. На кадрах видно, як терористи виходять із вагона та як один із них відкриває вогонь по чоловіку на землі.

Серед поранених унаслідок теракту є громадянка України.

Про це в етері телемарафону заявив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.

“Серед жертв теракту в Яффо, який відбувся вчора перед атакою Ірану, семеро загиблих і 16 поранених, і серед поранених одна жінка має подвійне громадянство, тобто має український паспорт. Нам поліція надала інформацію сьогодні вранці”, — сказав він.

Посол зазначив, що за попередньою інформацією, життю постраждалої нічого не загрожує. Консул відвідає її сьогодні або завтра.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Жовтня, Середа