<

Рятувальники з Волині стали інструкторами на міжнародних навчаннях у Польщі

11:10 | 16.09.2024 / Новини / /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

Команда волинських рятувальників разом із рівненськими колегами взяла участь у міжнародних навчаннях для пожежників «Маневри Хойна 2024», що відбулися в місті Хойна Республіки Польща.

Навчання тривали з 13-го до 15-го вересня, де українські рятувальники були інструкторами для своїх іноземних колег, повідомили в пресцентрі Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

До участі запросили представників рятувальних служб Польщі, Німеччини, Нідерландів та України. Усього — орієнтовно 250 учасників, а також більш як 30 одиниць пожежно-рятувальної техніки для навчально-тренувального процесу.

“Цього року наші представники за ініціативи польських колег виступили у ролі інструкторів. Навчання проходили на спеціальній локації для гасіння пожеж та розбору завалів будівель”, — зазначили в пресцентрі ДСНС України.

Рятувальники обмінялися досвідом з ліквідації пожеж у важкодоступних приміщеннях, евакуації постраждалих, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, а також відпрацювали алгоритм взаємодії та комунікації між державними та добровільними пожежними службами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Вересня, Четвер
18 Вересня, Середа