<

Інші розділи

Рецепт найсмачнішого пюре презентував шеф-кухар Євген Клопотенко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 19.04.2021 / Новини / /
Перегляди
925
/ коментарів 8

Вершкове масло, квашені огірки та м’ясо криля стануть вдалим доповненням до, здавалося б, звичайнісінької страви. Покращений рецепт картоплі пюре презентував відомий кухар України Євген Клопотенко.

Про рецепт він розповів у своєму інстаграмі.

Покрова інструкція приготування страви:

  • Мілко нарізати картоплю, адже так вона швидше звариться;
  • Варити з декількома зубчиками часнику;
  • Злити воду після варіння і додати вершкового масла (найкраща порція – 200г масла на 1кг картоплі), здається, що його забагато, але в цьому й фішка;
  • Щоб збалансувати масний смак – у гру вступають солоні огірки, ріжете і кидаєте у збиту картоплю;
  • Далі одна консервна банка криля (маленькі креветки, які продаються у відділі з консервами).

“Смачнішого пюре ваш рот ніколи до того не знав”, – вважає шеф-кухар.

Клопотенко переконує, що з цим доповненням пюре виходить в рази смачніше та ситніше.

Нагадаємо, у січні 2021-го БУГ розповідав про нові страви від Євгена Клопотенка у школах Нововолинська.




коментарів: 8

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Листопада, Вівторок
4 Листопада, Понеділок