Рецепт найсмачнішого пюре презентував шеф-кухар Євген Клопотенко
Вершкове масло, квашені огірки та м’ясо криля стануть вдалим доповненням до, здавалося б, звичайнісінької страви. Покращений рецепт картоплі пюре презентував відомий кухар України Євген Клопотенко.
Про рецепт він розповів у своєму інстаграмі.
Покрова інструкція приготування страви:
- Мілко нарізати картоплю, адже так вона швидше звариться;
- Варити з декількома зубчиками часнику;
- Злити воду після варіння і додати вершкового масла (найкраща порція – 200г масла на 1кг картоплі), здається, що його забагато, але в цьому й фішка;
- Щоб збалансувати масний смак – у гру вступають солоні огірки, ріжете і кидаєте у збиту картоплю;
- Далі одна консервна банка криля (маленькі креветки, які продаються у відділі з консервами).
“Смачнішого пюре ваш рот ніколи до того не знав”, – вважає шеф-кухар.
Клопотенко переконує, що з цим доповненням пюре виходить в рази смачніше та ситніше.
Нагадаємо, у січні 2021-го БУГ розповідав про нові страви від Євгена Клопотенка у школах Нововолинська.
А де шкварки…
Нова рубрика – “Смачно з Бугом”.)
Страва досить сумнівна,як і самі рекомендації пана Клопотенка.
Ше не оприділились так чий все ж таки борщ, а ви вже пюрешку закидаєте
Мілко – це дрібно, чи як?
Від 200 грн. масла може злипнуться))
Навпаки, пронесе як по змащеному
Є досвід?