Рецепт тіста для піци з манкою: приготуйте і не пожалкуєте
Рецептів приготування тіста для піци існує не менше, ніж варіантів самої піци. Багато господинь уже давно відійшли від оригінального способу й експериментують з інгредієнтами, пишністю, смаком тіста, створюючи, власне кажучи, нові варіанти основи для найпопулярнішої страви.
Пропонуємо рецепт тіста для піци з додаванням манної крупи, – пише ТСН.
Тісто для піци
Інгредієнти:
- вода — 250 мл
- борошно — 400 г
- сухі дріжджі — 7 г
- цукор — 7 г
- сіль — 6 г
- оливкова олія — 30 г
- манна крупа
Спосіб приготування:
До просіяного борошна додаємо сухі дріжджі, цукор, сіль, вливаємо теплу воду і замішуємо м’яке еластичне тісто. У процесі замісу додаємо оливкову олію і залишаємо трохи олії на кінець замісу, щоб змастити миску і тісто. Накриваємо миску харчовою плівкою і рушником і відправляємо в тепле місце на 30 хвилин. Можна розігріти духовку до 30-40 градусів і потримати тісто там.
Готове тісто ділимо на дві рівні частини, присипаємо манкою і розкачуємо в коло. Викладаємо улюблений соус і начинку.
Випікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин.
.gif)