<

Рецепт тіста для піци з манкою: приготуйте і не пожалкуєте

03:47 | 14.11.2025 / Новини / /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

Рецептів приготування тіста для піци існує не менше, ніж варіантів самої піци. Багато господинь уже давно відійшли від оригінального способу й експериментують з інгредієнтами, пишністю, смаком тіста, створюючи, власне кажучи, нові варіанти основи для найпопулярнішої страви.

Пропонуємо рецепт тіста для піци з додаванням манної крупи, – пише ТСН.

Тісто для піци

Інгредієнти:

  • вода — 250 мл
  • борошно — 400 г
  • сухі дріжджі — 7 г
  • цукор — 7 г
  • сіль — 6 г
  • оливкова олія — 30 г
  • манна крупа

Спосіб приготування:

До просіяного борошна додаємо сухі дріжджі, цукор, сіль, вливаємо теплу воду і замішуємо м’яке еластичне тісто. У процесі замісу додаємо оливкову олію і залишаємо трохи олії на кінець замісу, щоб змастити миску і тісто. Накриваємо миску харчовою плівкою і рушником і відправляємо в тепле місце на 30 хвилин. Можна розігріти духовку до 30-40 градусів і потримати тісто там.

Готове тісто ділимо на дві рівні частини, присипаємо манкою і розкачуємо в коло. Викладаємо улюблений соус і начинку.

Випікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Грудня, П’ятниця
4 Грудня, Четвер