<

Ракетна атака по Київщині: росіяни вбили батька та його 4-річного сина

05:15 | 12.08.2024 / Новини / , /
Перегляди
114
/ Коментарі відсутні

Під час нічного удару 11-го серпня російських балістичних ракет у Київській області загинули батько і син. Ще троє людей отримали поранення.

Трагедія сталася у Броварському районі, куди на житлові будинки впали уламки ракети.
За інформацією рятувальників, під завалами будівлі загинули 35-річний чоловік та його 4-річний син. Ще троє людей отримали тяжкі травми, зокрема 13-річна дитина. Про це повідомили у ДСНС, – пише ТСН.

До слова, у ніч проти 11-го серпня росія атакувала Україну балістичними ракетами і групами ударних дронів. Вибухи лунали у Києві, у Полтавській, Хмельницькій областях, у Білій Церкві Київської області.

Моніторингова місія ООН із прав людини заявила, що від 24-го лютого 2022 року до кінця червня 2024 року через бойові дії в Україні постраждали щонайменше 33 878 цивільних. Зокрема, в ООН підтвердили дані про загибель 11 284 людей. В організації наголошують, що реальна кількість жертв може бути більшою.

Тим часом росія, яка за дві доби вбила щонайменше 15 мирних жителів України, зокрема трьох дітей, поскаржилася на “порушення прав людини” у Курській області. Росіяни звернулися до ООН з вимогою “засудити дії України у Курській області”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Жовтня, Субота
25 Жовтня, П’ятниця