<

Приготуйте смачні гарбузові булочки з начинкою

05:26 | 7.11.2025 / Новини / /
Перегляди
1065
/ Коментарі відсутні

Гарбузові булочки з начинкою – простий та доступний рецепт для домашньої випічки. У ньому покроково описано, що робити, щоб булочки вийшли ароматними.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич.

Рецепт гарбузових булочок з начинкою

Інгредієнти на 12 булочок:

  • тепле молоко – 230 мл
  • гарбузове пюре – 60 г
  • сухі дріжджі – 7 г
  • цукор – 1,5 ст.л
  • ванільний цукор – 1 пакетик (10 г)
  • сіль – 1/3 ч.л
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 500 г
  • розтоплене масло – 40 г

Для начинки необхідно:

  • яблука – 4 шт.
  • свіжий гарбуз – 150 г
  • цукор – 1,5 ст.л
  • кориця – 1 ч.л
  • крохмаль – 1/2 ст.л
  • лимонний сік – 1 ст.л
  • жовток – 1 жовток
  • молоко – 2 ст.л

Спосіб приготування

Для тіста зʼєднуємо гарбузове пюре, молоко, яйце, сіль, цукор, ванільний цукор. Окремо змішуємо борошно і дріжджі, вливаємо вологі інгредієнти і замішуємо липке тісто.

Далі додаємо мʼяке масло, замішуймо тісто до гладкості. Залишіть тісто підійти на 1 годину в теплому місці.

Наріжте кубиками яблука, натертий гарбуз, цукор, крохмаль та з’єднайте в пательні. Підігрійте до загущення і охолодіть.

Приготування гарбузових булочок (фото: кадр з відео)

Залишіть булочки підійти на 30 хвилин. Змішайте жовток з молоком, і змастіть білочки.

Випікайте при 180 градусах 25 хвилин.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Грудня, П’ятниця
4 Грудня, Четвер