Приготуйте смачні гарбузові булочки з начинкою
Гарбузові булочки з начинкою – простий та доступний рецепт для домашньої випічки. У ньому покроково описано, що робити, щоб булочки вийшли ароматними.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич.
Рецепт гарбузових булочок з начинкою
Інгредієнти на 12 булочок:
- тепле молоко – 230 мл
- гарбузове пюре – 60 г
- сухі дріжджі – 7 г
- цукор – 1,5 ст.л
- ванільний цукор – 1 пакетик (10 г)
- сіль – 1/3 ч.л
- яйце – 1 шт.
- борошно – 500 г
- розтоплене масло – 40 г
Для начинки необхідно:
- яблука – 4 шт.
- свіжий гарбуз – 150 г
- цукор – 1,5 ст.л
- кориця – 1 ч.л
- крохмаль – 1/2 ст.л
- лимонний сік – 1 ст.л
- жовток – 1 жовток
- молоко – 2 ст.л
Спосіб приготування
Для тіста зʼєднуємо гарбузове пюре, молоко, яйце, сіль, цукор, ванільний цукор. Окремо змішуємо борошно і дріжджі, вливаємо вологі інгредієнти і замішуємо липке тісто.
Далі додаємо мʼяке масло, замішуймо тісто до гладкості. Залишіть тісто підійти на 1 годину в теплому місці.
Наріжте кубиками яблука, натертий гарбуз, цукор, крохмаль та з’єднайте в пательні. Підігрійте до загущення і охолодіть.

Залишіть булочки підійти на 30 хвилин. Змішайте жовток з молоком, і змастіть білочки.
Випікайте при 180 градусах 25 хвилин.
